Her kan du beregne ditt behov for ferdigkoblet varmefolie. Velg romtype, deretter tilpasser du målene, og programmet vil gi deg et forslag til handleliste for varmefolie, 6mm underlagsplater og plast. Termostat må bestilles separat.

Dersom du er en Elflexpartner kan denne handlelisten benyttes for å bestille riktige produkter i partnershoppen på elflex.no. Dersom du er privatperson, kan du ta med deg denne listen til en av våre mange Elflexpartnere.

Vit at varmefolie ikke skal legges under kjøkkeninnredning og andre faste innredninger. Derfor velger du romtype som passer best og tilpasser målene til åpent gulvareal hvor varmefolien skal legges. Varmefolie benyttes i tørre rom, med flytende parkett eller laminat som toppgulv. Varmefolien leveres i 50cm og 100cm bredder med 5m tilkoblingsledninger ferdig montert. Varmefolie må installeres av en autorisert elektroinstallatør.

Merk deg at beregningen bør kontrolleres og eventuelt tilpasses manuelt. Vi kan hjelpe deg med dette. Send oss gjerne din beregning for kontroll. Vi svarer deg normalt i løpet av første arbeidsdag etter at vi har mottatt din henvendelse.

Har du et rom som ikke passer for disse romtypene kan tegning med nøyaktige mål sendes til: prosjekt@elflex.no

Shape R
Shape L
Shape T
Shape U